Back to All Events

ANNA & Co in Dialoog

  • ANNA & Co 55 Wilhelmina van Pruisenweg Den Haag, ZH, 2595 AN Netherlands (map)

Ook dit jaar kun je in Den Haag weer de kracht van de dialoog ervaren tijdens de Week van de Dialoog. Van vrijdag 2 t/m zondag 11 november 2018 worden er tal van dialoogtafels georganiseerd. De bedoeling van Dialoog in Den Haag is om inwoners van Den Haag met verschillende achtergronden met elkaar in gesprek te laten gaan om zo meer begrip voor elkaar te krijgen. 

In de Huiskamer van ANNA & Co organiseren we een Dialoogtafel met de titel: "Elkaar zien over grenzen heen". 
In kleine kring wisselen we ervaringen uit aan de hand van bovenstaand thema waardoor nieuwe verbindingen gelegd worden. Naast persoonlijke ervaringen en inspiratie levert dit vaak ook nieuwe initiatieven op die de onderlinge binding versterken.

Doe jij mee?
Stuur dan even een mailtje naar nancy@annavastgoedencultuur.nl

Minder weergeven

Earlier Event: November 6
Op zoek naar een (bij)baan?
Later Event: November 13
Workshop Sociaal ondernemen