Cart 0

ANNA & Co

 
 

Ook voor jou!

ANNA & Co is een levendige community van statushouders, studenten en (sociaal) ondernemers. Én andere enthousiaste stedelingen.

 

Samen impact maken

ANNA’s droom is mensen te verbinden, om samen aan de slag te gaan en impact te maken. Bij ANNA & Co vind je een co-workingspace met flexplekken, kantoren en vergaderruimten, een huiskamer en een pingpongtafel. Ook zijn er wekelijks evenementen. Ontmoeten en inspireren, daar gaat het om bij ANNA & Co.

 

Kom langs!

ANNA & Co is een initiatief van Gemeente Den Haag i.s.m. ANNA Vastgoed & Cultuur, die het concept invulling aangeeft. ANNA & Co is gevestigd in SoZa, het pand waar statushouders en studenten in woongroepen samenleven. SoZa vind je tegenover station Laan van NOI in Den Haag. Kom je met de fiets of de auto? Kies Ingang Noord aan de Wilhelmina van Pruisenweg 55, Den Haag.

 

“Samen bouwen we aan de toekomst. Samen zijn we Den Haag.”

 
anna-en-co-team_VV_9220.jpg
 
Phot by

We staan voor je klaar

Vragen stel je aan Melissa, zij is de community manager van ANNA & Co. Ze regelt alles: boeiende evenementen, verhuur van vergader- en kantoorruimten, communicatie en facilitaire zaken. Ze legt haar oor te luisteren, gaat voor gezamenlijke doelen en lost ieder probleem op. Melissa staat voor je klaar.

Melissa George
06 830 803 48