Back to All Events

Verhalenmiddag

  • ANNA & Co 55 Wilhelmina van Pruisenweg Den Haag, ZH, 2595 AN Netherlands (map)

Voor wie ik lief heb wil ik heten. Mijn moeder is mijn naam vergeten, mijn kind weet nog niet hoe ik heet. Hoe moet ik mij geborgen weten? Noem mij, bevestig mijn bestaan, laat mijn naam zijn als een keten. Noem mij, noem mij, spreek mij aan, o, noem mij bij mijn diepste naam. Voor wie ik liefheb, wil ik heten. Neeltje Maria Min

Uit: Voor wie ik liefheb wil ik heten.
Uitgever: Bakker|Daamen, Den Haag 1966

Iedereen heeft een verhaal. Als zoon, dochter, broer, moeder, vader, zus, tante, oom, buurvrouw, buurman, reiziger, schrijver, buschauffeur, zakenvrouw, oppas...

We verzinnen en vertellen verhalen. We verzinnen mensen, die misschien ergens op de wereld echt hebben bestaan. Daarna vertellen we elkaar onze eigen verhalen over eigen namen. Namen die je al hebt (zus, moeder, oom, broer, pianist, verteller, collega, vriend etc.), en namen waarvan je droomt.

Hoe heet je? Van welke namen droom je? Luister je graag naar de verhalen van anderen? Hou je van verhalen? Kom naar de verhalenmiddag op 12 oktober om 17:00 uur.

Er is drinken en eten, iedereen uit Bezuidenhout is welkom.

Earlier Event: September 27
Cola & Talk
Later Event: October 20
Games from Around the World