Back to All Events

"Next Generation Socials" (CID Conferentie)

  • ANNA & Co 55 Wilhelmina van Pruisenweg Den Haag, ZH, 2595 AN Netherlands (map)
NEXT GENERATION SOCIALS.png

Ondernemen met impact. Hoe ziet de jonge generatie deze vorm van ondernemerschap? Wat is impact dan? Is het meetbaar? Waarom willen we meten? Hoe organiseren en financieren we deze generatie sociaal-ondernemers?

ANNA & Co, dé startende community van ondernemers, statushouders, studenten en de stad, gevestigd in SoZa, is het vraagstuk waar we ons in vastbijten. ANNA & Co heeft impact-doelstellingen. Hoe kan ANNA & Co impact realiseren? Wat betekent dit voor SoZa, het CID, de wijk en de stad Den Haag?

Deze deelsessie van de CID- conferentie wordt georganiseerd door de kersverse combinatie van ANNA Vastgoed & Cultuur, PIP en Starters4Communities. De afgevaardigden werken én wonen in de wijk. Ze gaan deze decembermaand meteen aan de slag met een programmering. Duurzaamheid, creativiteit en contact met de wijk staan daarbij centraal.

Interesse? Neem deel aan de CID conferentie en schrijf je in voor deze deelsessie.

Je vindt ANNA & Co in het SOZA-gebouw. Kies ingang Noord aan de Willhelmina van Pruisenweg 55, Den Haag.

Earlier Event: November 28
A weekly 'Dutch Language Café'
Later Event: December 1
Workshop BBZ