Back to All Events

Parels van Bezuidenhout - Open huis

  • ANNA & Co 55 Wilhelmina van Pruisenweg Den Haag, ZH, 2595 AN Netherlands (map)
banner annaco.png

Zin om te reizen zonder op reis te gaan? Kom dan langs! Tijdens de Parels van Bezuidenhout op 8 juni stellen SoZa en ANNA&Co de deuren open voor buurtbewoners om kennis te maken met elkaar. We zorgen een leuk programma met hapjes, drankjes en muziek. Wees welkom!

Het programma bij ANNA&Co en SoZa begint om 12.00 u en eindigt om 17.00 uur.

12.00 - 17.00 uur Dutch Language Cafe
Kom spelletjes spelen, leer de Nederlandse taal ontmoet nieuwe mensen leer van elkaars cultuur.

12.00 - 17.00 uur Buren in Beeld
De serie Buren in Beeld van Laura van Herpen en Esther Geradts beschrijft én verbeeldt op poëtische wijze wat buren voor elkaar betekenen. Tekst en foto geven samen een beeld van twee buren, zonder letterlijk te worden.

12.00 - 16.00 uur Sport Clinic High Five Fitness
Sport is gezond en leuk en bovendien een taal die iedereen spreekt, aldus sportcoach Ibrahim Deraz. Kom in beweging en maak kennis met elkaar tijdens de sport clinic van Ibrahim.

12.30 - 16.30 uur - The Common Ground Garden
Een tuin van ons allemaal, waar we elkaar ontmoeten en de tuin onderhouden, samen groenten verbouwen in de buurt en voor de buurt. Dat wil Smaak van Groen en stichting Pitztop realiseren op het groen gebied rondom het SoZa gebouw. Jouw mening hebben we nodig!

13.00 - 16.00 uur - Tassen maken voor Lesbos bij Mijn Buuf
Doe mee! Maak tasjes voor de vluchtelingen op Lesbos. Mijn Buuf leert je hoe in haar gezellige atelier. Kopje thee of koffie erbij en een eigen tasje mee voor thuis en dat allemaal voor het goede doel.

13.45 - 16.00 uur - Duo Brul
Duo Brul, een jong, dynamisch en eigenzinnig duo die chansons, klassieke werken en tango’s met een hartstochtelijke brul ten gehore brengt!

United Painting
United Painting nodigt de bezoekers van de Parelroute uit om de geschilderde ruimtes van SoZa te bezichtigen en deel te nemen aan een creatieve workshop waar de werkwijze van United Painting toegelicht wordt.
13.30 en om 15.30 uur - Rondleiding
14.00 - 15.00 uur - Workshop

Uiteraard zijn er hapjes en drankjes aanwezig!

Kijk op de website van Parels van Bezuidenhout en volg het Facebook evenement voor het actuele programma.

Earlier Event: June 5
A weekly 'Dutch Language Café'
Later Event: June 10
Start de week met H.I.I.T.!