Back to All Events

Dutch Language Café: Language Exchange

  • ANNA & Co 55 Wilhelmina van Pruisenweg Den Haag, ZH, 2595 AN Netherlands (map)
Dutch Language Cafe.jpg

Oefen Nederlands, Engels, Spaans, Arabisch en nog meer!

English information at Dutch Language Cafe website.

Elke week, op maandag, organiseert het Dutch Language Café een taaluitwisselingsavond. Op deze avond kun je, naast Nederlands, ook nog veel andere talen oefenen!

We maken per taal een tafel. We zorgen dat bij elke tafel minstens één moedertalige zit. We hebben spelletjes in verschillende talen, dus je hebt altijd iets om over te praten. Op deze avond is het een beetje geven en een beetje nemen. Verwacht ongeveer 75% van de tijd de taal te spreken die je wilt leren en 25% van de tijd je eigen moederstaal (grove schatting).

We weten van tevoren nooit precies wie er komt, dus we kunnen niet met 100% zekerheid garanderen welke talen er gesproken gaan worden. Maar, er is bijna zeker een Nederlandse, Engelse, Spaanse en Arabische tafel. De overige talen zullen we op de avond zelf moeten kijken hoe het gaat.

Het entreegeld is 4 euro. Hiervoor krijg je gatis drankjes en snacks en toegang tot alle spelletjes en materialen die je helpen bij de taaluitwisseling. Als je komt, geef dat even aan op onze meetup pagina. Je wordt dan op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over de activiteiten!

Tot snel!

Later Event: October 30
Dutch Language Café: Game Night