Back to All Events

Workshop Sociaal ondernemen: Theory of Change

 • ANNA & Co 55 Wilhelmina van Pruisenweg Den Haag, ZH, 2595 AN Netherlands (map)

Sociale impactprojecten en –ondernemingen in de community van ANNA & Co kunnen de komende maanden gebruik maken van de workshops van Starters4Communities.

Starters4Communities is een trainingsprogramma in sociaal ondernemen, waarin startende professionals en bestaande impactprojecten direct aan de slag gaan met impact maken. Gedurende 20 weken ontdekken zij verschillende thema’s van sociaal ondernemerschap en werken zij ‘hands-on’ aan een innoverend vraagstuk van de betrokken impactprojecten. ANNA & Co is een van de betrokken impactprojecten in het trainingsprogramma in sociaal ondernemerschap van Starters4Communities.

Elke donderdag vinden er in ANNA & Co gefaciliteerde workshops plaats, waarvoor de impact-community uitgenodigd is om aan deel te nemen. De kennis en vaardigheden kun je inzetten om je impact en de community te versterken.

Wil jij, of iemand uit jullie organisatie, bij een of meer workshops aanwezig zijn? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar Paul (Starters4Communities): paul@starters4communities.nl

 • Sociaal ondernemerschap
  15-11-2018
  13:30 – 17:00

 • Theory of Change
  22-11-2018
  9:30 – 12:30

 • Impact Meten
  06-12-2018
  13:15 – 17:00

 • Pro Action Cafe (Art of Hosting)
  03-01-2019
  9:30 – 12:00

 • Community Building
  17-01-2019
  9:30 – 12:30

De workshops zijn praktijkgericht, waarbij kennis en vaardigheden direct worden toegepast. De workshops zijn ook een gelegenheid om met ambitieuze starters te sparren over impact maken.

Crowdfund campagne
Geloof jij in het versterken van bottom-up sociale innovaties? En geloof jij in een impact gedreven economie? Steun de starters in het mogelijk maken van het trainingsprogramma. Om het programma (en de workshops) mogelijk te maken, hebben de starters een crowdfundcampagne opgezet. Om vóór 12 november 23:59u het doelbedrag te behalen, zijn zij aan de slag gegaan met hun eigen ondernemendheid. Daarmee hebben ze als tegenprestaties leuke beloningen en inspirerende activiteiten bedacht en ontwikkeld.

Kijk op: www.voorjebuurt.nl/s4cdenhaag7 en steun de campagne. Samen creëren we een win-win-win situatie.

 

Earlier Event: November 21
A weekly 'Dutch Language Café'