Back to All Events

The Night Barber 'in da house'

  • ANNA & Co Wilhelmina van Pruisenweg Den Haag, ZH, 2595 Netherlands (map)
Richard Morris, The Night Barber

Richard Morris, The Night Barber

Iedere maandagavond vanaf 18.30 uur klinkt er een fijn muziekje door de gangen van ANNA & Co. De deur van PitZtop staat wijd open. The Night Barber knipt en scheert er statushouders: voor niets. Wereldburger Richard weet namelijk hoe het is om je leven op te bouwen in een nieuw land:

β€œAls je opnieuw begint, in een nieuw land, dan moet je jezelf opnieuw vormgeven. Er gaat niks boven goed geknipt en mooi geschoren zijn om je eigenwaarde terug te vinden. Dat is wat wij willen brengen. Wij willen mensen zich weer mens laten voelen.”

Het inspirerende verhaal van Richard Morris, The Night Barber, lees je hier.

Earlier Event: January 28
Start de week met H.I.I.T.!
Later Event: January 29
Fruit & Juices [ lunch ]