Women of SoZa | Coole videoclip en mooie portretten

Women of soza.JPG

“In Soza wonen en werken bijzondere vrouwen. Krachtige, wijze en vrolijke vrouwen uit alle windstreken, allemaal met hun eigen verhaal. We zetten ze in het zonnetje met Women of SoZa. Als we elkaar omarmen en onze krachten bundelen, brengen we onze dromen en ook onze dromen voor de stad dichterbij,” vertelt Esther Geradts van SoZa Den Haag. “De videoclip van Anouk, ‘It’s a new day is onze inspiratiebron. De clip gaat namelijk over sterke vrouwen. Wij maken een clip van de krachtige vrouwen van SoZa.”

Hippe studio
Vrijdag 15 november verandert ANNA&Co in een hippe studio voor videoproductie en fotografie. De vrouwen van SoZa zijn de modellen. Aan alles is gedacht. Visagisten brengen make-up aan en Jack de Kapper creëert de mooiste kapsels. Leuke outfits en accessoires vinden de vrouwen in de kledinghoek. Zenuwen krijgen geen enkele kans, want Jo & Joelle zorgen voor heerlijk ontspannende voetmassages. Het is gezellig, vrolijk en relaxt. Het is de perfecte atmosfeer voor filmer Johan Snijders en fotografe Patricia Nauta. Ze schieten de mooiste shots en plaatjes van de vrouwen van SoZa.

Superavond
Ninke vatte dromen samen in woorden en gedichten. De groep Shalini Shines zingt a capella en krijgt daarmee iedereen stil. De frontvrouw Shalini geeft even later ook een spetterende zumba workshop. De vrouwen van SoZa stralen. “Dit voelt als een verborgen hipsterplek in New York”, lacht een van hen. Honger krijgt geen kans. De vrouwen van MijnBuuf schotelen de modellen heerlijke gerechten en taarten uit India, Iran en Nederland voor. 

“Ik voel me heel erg verwend,” zegt een Woman of SoZa bij het afscheid. Anderen voegen toe: “Het was super. We hebben een metamorfose, lekker eten en ook nog een cadeautas gekregen!” “Volgend jaar graag weer,” knipoogt de hekkensluiter. 

Coole video en mooie portretten
 “De avond was echt top,” lacht Melissa George van ANNA & Co. “Nu zijn we met z’n allen natuurlijk heel benieuwd naar de video en de foto’s. De video komt eerst. Op 13 december lanceren we die tijdens SoZa Dinner Times. De foto’s hopen we volgend jaar lente in het Atrium van het Stadhuis in Den Haag tentoon te stellen.”


Met dank aan:

Organisatie: SoZa Den Haag, ANNA & Co

Tekst: Ilona Labree, Labree & Co



Ilona Labree