In ANNA & Co | Socylist gaat slim om met data!

DSC_0295.JPG

IT en beveiliging, dat is zijn achtergrond. Jarenlang was hij consultant in de informatiebeveiliging; in 2012 ging hij ondernemen. Mark Baaijens - je vindt hem bij ANNA & Co - ontdekte vervolgens een gat in de markt. Maar weinig bedrijven bewaren hun gegevens slim en zetten die data efficiënt in.         

Gegevens worden steeds belangrijker. De pionier Mark droomde ervan om bedrijven te helpen om slimmer om te gaan met data. Hij wilde gegevens veiliger én toegankelijker maken. “Snel overzicht is belangrijk voor bedrijven, daarvanuit ontstaan nieuwe inzichten”, vertelt Mark. Begin 2019 realiseerde Mark zijn droom: hij lanceerde zijn nieuwste bedrijf SocyList.

Nog voor de start had Mark al afspraken met zijn eerste klant. Zijn bedrijf was nog niet eens officieel in de lucht. “Dat was een fantastisch gevoel, het vertrouwen is er.” Andere klanten volgden snel. Extra handjes waren nodig. Met de komst van Matthijs, zijn stagiair, is Mark enorm blij: “Met Matthijs erbij heeft SocyList een goede basis.”

Per 1 juli vond Mark zijn plek bij ANNA & Co. “Dat half uurtje fietsen geeft me de beweging die ik nodig heb. Ik heb het naar mijn zin bij ANNA & Co. Het is betaalbaar, er zijn veel andere bedrijven en mensen hebben een open houding naar elkaar. Ik vind het een goede locatie, ik kan hier prima pionieren.”

Meer weten over dataopslag en -analyse? 

Mail Mark Baaijens van SocyList: info@socylist.com


Tekst: Ilona Labree, Labree & Co



Ilona Labree