Nu ook andere talen bij Dutch Language Café

foto door: Mia Tengco

foto door: Mia Tengco

Groot nieuws. Je kunt nu ook Spaans, Arabisch en Engels leren bij Dutch Language Café. En bij genoeg animo ook andere talen. Letterlijk spelenderwijs, want dat is het geheim van het succes. Language Exchange heet de nieuwste spelletjesavond van Dutch Language Café. Iedere maandagavond vanaf 19:30 uur in de huiskamer van ANNA & Co.

Op woensdag Nederlands
De ‘Nederlandstalige’ woensdagavonden van Dutch Language Café zijn al een groot succes. Iedere editie brengt een gezellige drukte naar de huiskamer van ANNA & Co. Expats, nieuwkomers en Nederlanders spelen er spelletjes en oefenen dan Nederlands met elkaar. Het leuke extraatje: ze ontmoeten er nieuwe mensen en er wordt heel wat afgelachen.

Op maandag allerlei talen
Nu kun je er ook op maandagavond terecht voor Nederlands én voor andere talen. Welke dat zijn, zie je op onze meet-up-pagina. De spelletjes staan al klaar. Begeleiders die de taal al van kinds af aan spreken, helpen je en geven je tips. Al spelende leer je een aardig woordje Spaans, Arabisch, Engels of Nederlands. Met de tijd leer je steeds beter zinnen maken.

Gewoon doen
“Fouten maken mag. Daar leer je juist van”, zegt organisator Roben Scholten. “Het gaat erom dat je het doet. Dat je oefent.” Roben dacht op school niets met taal te hebben, maar leerde naderhand in no-time Spaans spreken in een Spaans café. Het informele deed het hem. Dat bracht hem op het idee om Dutch Language Café te lanceren. Gezellige taallessen, mét resultaat!

Review
"The first time I attended Dutch Language Café, I spoke more Dutch than I ever did before. Next time, I'm bringing my international friends!" - Tim

Dutch Language Café
Maandagavond Language Exchange: leer Arabisch, Spaans, Engels of Nederlands
Woensdagavond Dutch Language Café: speel spelletjes en leer Nederlands
ZaterdagmiddagGet-together: ga op pad en leer Nederlands

Meld je nu aan!

Foto: Mia Tengco
Tekst: Ilona Labree - Labree & Co

Ilona Labree